Hondenuitlaatservice Lingewaard 2019 - 2020 / tel 06-45 26 9945 / KvK: 58810706 te Arnhem  
Prijslijst 01/2019 Download hieronder de        prijslijst van HUS Klik op het logo om de prijslijst te downloaden als word bestand
Groepswandelingen De groepswandelingen vinden afhankelijk van weersomstandigheden, rijroutes, verkeersdrukte o.a. plaats in Mariëndaal, Zypendaal, Uiterwaarde en op het Rozendaalse Veld. De groepswandeling duurt ongeveer 70 tot 90 minuten, inclusief reistijd zal uw hond tussen de 2,5 en 3 uur van huis zijn.
Individuele wandelingen De individuele wandeling vindt plaats in uw eigen woonomgeving en heeft een duur van ongeveer 30 minuten. Deze wandeling is voor honden die tijdelijk slecht ter been of loops zijn waardoor zij even niet met de groepswandelingen mee kunnen.
Hondenuitlaatservice        Lingewaard Dé Hondenuitlaatservice voor Lingewaard en Arnhem Zuid
Diensten/tarieven HUS Lingewaard Betrouwbaar & betrokken
Maandabonnement Wanneer u uw hond 4 of meer dagen per week mee wilt laten gaan met de groepswandeling, dan is een maandabonnement de meest voordelige optie voor u.
Weekendwandelingen Op afspraak kan uw hond ook in het weekend worden opgehaald voor een lekkere wandeling in de hierboven genoemde uitlaatgebieden. De duur van een weekendwandeling is 60 minuten.
Dagopvang Voor kleine tot middelgrote honden is dagopvang tevens een mogelijkheid. Heeft u een extra lange werkdag of bent u een dagje weg, dan kan uw hond de hele dag bij mij verblijven en wordt hij/zij meerdere malen uitgelaten.
Klik op het logo om de prijslijst te downloaden als PDF bestand
WORD doc WORD doc .PDF file .PDF file