Hondenuitlaatservice Lingewaard 2019 - 2020 / tel 06-45 26 9945 / KvK: 58810706 te Arnhem  
Vandaag de dag is men om verschillende redenen op zoek naar een hondenuitlaatservice, dat kan zijn omdat u:
- Langere werk- en/of reistijden heeft - Tijdelijk slecht ter been bent - Door ziekte niet met uw hond kunt lopen - Het belangrijk vindt dat uw hond voldoende beweging krijgt - Een dagje weg bent, bijvoorbeeld vanwege een cursus of feestelijke aangelegenheid - Uw hond simpelweg een dagje uit wilt geven om te spelen, ravotten met en leren van andere honden
Hondenuitlaatservice Lingewaard neemt uw hond(en) graag mee voor een heerlijke wandeling waarbij uw hond zijn of haar energie kwijt kan. Zo’n energieke wandeling en het sociale contact met andere honden heeft tevens een positief effect op het gedrag in huis. Naast wandelen, rennen, spelen en snuffelen leren honden zelfs veel van elkaar.
Hondenuitlaatservice        Lingewaard Dé Hondenuitlaatservice voor Lingewaard en Arnhem Zuid
Waarom Hondenuitlaatservice Lingewaard
Werkwijze Soms vraagt men of ik een bepaald ras bij voorbaat niet meeneem en mijn antwoord daarop is ‘nee’. Iedere hond is op dag 1 gelijk. Voldoende kennis over iedere hond alvorens de eerste wandeling zeer belangrijk, daarom kom ik altijd eerst bij u thuis langs voor een eerste kennismaking met u en uw hond(en). Tevens neem ik een intake vragenlijst mee tijdens dit gesprek om uw hond(en) zodat belangrijke te bespreken zaken niet vergeten worden. Gaat uw hond voor de eerste keer mee met de groep? Dan wordt hij/zij aan de lijn uitgelaten om elkaar nog beter te leren kennen en om te kijken of uw hond goed reageert op de roedel. Dat is fijn voor u, voor mij en voor uw hond natuurlijk!